6
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری کرمانشاه، مطرح کرد؛

 با همکاری قوه قضاییه برخورد لازم با دستگاه هایی در امر خدمات رسانی کوتاهی کنند برخورد می شود

  • کد خبر : 7291
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۴
 با همکاری قوه قضاییه برخورد لازم با دستگاه هایی در امر خدمات رسانی کوتاهی کنند برخورد می شود
چکاوک نیوز_افشین یگانه در جلسه پیگیری جمع آوری آب های سطحی، لایروبی رودخانه ها و خاکبرداری نخاله های ساختمانی، گفت: دستگاه های متولی مکلف هستند مسیرها را مدیریت کنند، در غیر اینصورت برخورد قانونی می شود 

به گزارش خبرنگارچکاوک نیوز از کرمانشاه، جلسه پیگیری جمع آوری آب های سطحی، لایروبی رودخانه ها و خاکبرداری نخاله های ساختمانی، پیش از ظهر امروز به ریاست مدیر کل مدیریت بحران استانداری و با حضور مسئولان ذیربط یا نماینده گانشان در سالن جلسات مدیریت بحران استانداری کرمانشاه برگزار شد و مطرح شد دستگاه متولی مکلف است مسیر را مدیریت کند، در غیر اینصورت با توجه به ماده ۲۱ و ۲۳ قانون با همکاری قوه قضاییه برخورد لازم با دستگاه هایی که کوتاهی کنند در امر خدمات رسانی برخورد می شود.

یگانه با اشاره به اینکه یک ماه پیش دستور العمل جمع آوری سیلاب ابلاغ شده است، یکی از معضلات را بخشی از فاضلاب شهر به داخل آبشوران دانست و افزود؛ نخاله های موجود در کنار رودخانه ها و اطراف شهر بایستی جمع شود، دستگاه های ذیربط از جمله شهرداری باید وظایف خود را به موقع انجام دهد، فرمانداری کرمانشاه نظارت کامل داشته باشد، هرکس کوتاهی کرد برخورد شود، در مجاور رودخانه ها انباشت نخاله ها روز به روز بیشتر می شود.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه، تأکید کرد: ایستگاه ۲ فرهنگیان و فاز ۲ و دهها نقطه دیگر کرمانشاه لازم است حوزه شهرداری با جدیت به آن توجه کند.

یگانه از شهرداری خواست: طرح جامع بدهد که سالیان چه مقدار را می تواند ساماندهی دهد.

سعید دزفولی زاده « مدیر کل حفاظت محیط زیست استان»، در این جلسه اظهار داشت: بحث پسماند در کرمانشاه به بحران دارد تبدیل می شود، و در بحث مدیریت فاضلاب و نخاله های ساختمانی مشکل داریم.

دزفولی زاده در ادامه بر اساس نامه وزارت کشور، گفت؛ نامه ای به استانداری ابلاغ شده بود و استانداری هم به ادارات مربوطه ابلاغ کرد، با توجه به اینکه دو مرکز دفع زباله و دفن نخاله در کرمانشاه داریم، مقرر شد در حاشیه رودخانه و حاشیه شهر ظرف مدت یک هفته مشکلات حل شود، اما همچنان در حاشیه تمام شهرها شاهد انباشت پسماند هستیم.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان درخواست داشت: بحث لایروبی رودخانه الوند اصولی انجام شود.

جلسه ستاد مریریت بحران

متأسفانه آبهای سطحی مدیریت نمی شود

علی اشرف عزیزی« مدیر بخش فاضلاب استان کرمانشاه»، دراین جلسه گفت: شبکه آب و فاضلاب کاملاً مجزا است، متأسفانه آبهای سطحی مدیریت نمی شود و آبهای پشت بامها هم داخل آبهای سطحی می شود.

به گفته عزیزی در شهر کرمانشاه ۱۱ کیلومتر فاضلاب کار شده است و ۲۵۰ کیلومتر باقی مانده، و تصفیه خانه اول ساخته شده، تصفیه خانه دوم در دست ساخته و در حال پیگیری برای تصفیه خانه سوم هستیم.

گرفتگی آب روان را در بارندگی اخیر نداشتیم

در این جلسه محمد موحدی«مدیر کل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری کرمانشاه»، با اشاره به اینکه ما طرح جمع آوری آبهای شهری را داریم، به گفته اظهار داشت: سال ۹۰- ۹۱ استارت هدایت و دفن آبهای شهری زده شد.

موحدی در ادامه گفت: بلوار ظفر و میدان آزادگان مشکل هدایت آبها حل شده و گرفتگی آب روان را در بارندگی اخیر نداشتیم.

موحدی در خصوص بحث نخاله های ساختمانی گفت: خودروهای حمل نخاله کد گذاری شده و سایت سامانه فعال است، اما متأسفانه باز هم شاهد تخلیه غیر مجاز خودروهای بدون پلاک در سطح شهر هستیم.

مدیر کل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری کرمانشاه، در ادامه گفت: در صدد قرار دادن دوربین پلاک خوان هستیم.

به گفته موحدی: سال گذشته ۱۰ هزار سرویس جمع آوری نخاله در کرمانشاه انجام شده و امسال تا امروز حدود۶۰۰۰ سرویس انجام شده است .

لینک کوتاه : https://chakavaknews.ir/?p=7291

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.