به گزارش خبرنگار چکاوک نیوز، دکتر منوچهر حبیبی عصر « شنبه بیستویکم تیر ماه ۱۴۰۴» در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری استان که در سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، در جمع مسئولان ذیربط استانی، اظهار کرد: کارگروه اقتصادی استان نقش بسیار مهم و اثرگذاری در حوزه تولید، سرمایهگذاری، اشتغال و پرداخت تسهیلات دارد.
مدیر ارشد استان، افزود: انتظار میرود مصوبات کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری به صورت عملیاتی و اجرایی دنبال شود و امروز جمعبندی مباحث مطرحشده است و رقم چند هزار میلیارد تومانی را شامل شده است، که در صورت تحقق، بخش مهمی از مشکلات استان را برطرف خواهد کرد.
تسهیلات قرضالحسنه یکی از ابزارهای مهم کاهش نرخ بیکاری
حبیبی با اشاره به تسهیلات قرضالحسنهای که دولت برای ایجاد اشتغال در استان در نظر گرفته است، گفت: این تسهیلات یکی از ابزارهای مهم کاهش نرخ بیکاری در کرمانشاه است و باید تلاش کنیم تا ریال به ریال آن جذب شود. روند پرداخت این تسهیلات به پیگیری جدی مدیران دستگاههای اجرایی و کارشناسان بانکی بستگی دارد و در هفتههای گذشته این روند رشد محسوسی داشته است، اما انتظار ما بیش از این است و باید همه این منابع به طور کامل جذب شود.
حبیبی به مدیران توصیه کرد: کارشناسان مربوط به پروندههای بانکی موظف به پیگیری مستمر و نزدیک با سیستم بانکی باشند، تا در سریعترین زمان ممکن پرداختها انجام شود.
استاندار کرمانشاه از شبکه بانکی خواست همکاری بیشتری در این زمینه داشته باشد و تأکید کرد: سیستم بانکی باید با ابلاغ به شعب، پرداخت این گروه از تسهیلات را در اولویت قرار دهد، زیرا زمان ما محدود است و باید در همین بازه زمانی این تسهیلات پرداخت شود.
وی با اشاره به لزوم هماهنگی میان بانکها و دستگاههای اجرایی، گفت: برای رفع مشکلات پروندهای و مسائل جزئی، کمیته فرعی به مدیریت ادارهکل اقتصاد و امور دارایی تشکیل شده که نمایندگان بانکها و دستگاههای مرتبط باید در آن حضور پیدا کرده و برای رفع موانع همکاری کنند.
۱۲ تفاهمنامه در سفر ریاستجمهوری منعقد شده است
حبیبی به پیگیری تفاهمنامههای اقتصادی سفر رئیسجمهور به استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: ۱۲ تفاهمنامه در سفر ریاستجمهوری به استان منعقد شده که لازم است در ستاد سرمایهگذاری استان به صورت دقیق بررسی و نتیجه آن در جلسات کارگروه اقتصادی ارائه شود و ادارهکل اقتصاد و امور دارایی استان به عنوان دبیرخانه پیگیری این تفاهمنامهها تعیین شده و باید گزارش منظمی از روند پیشرفت ارائه کند و چنانچه دستگاهی در این مسیر کوتاهی کند، باید عملکرد آن در کارگروه اقتصادی مطرح شود.
استاندار کرمانشاه در ادامه به طرحهای اولویتدار اقتصادی که نیازمند تسهیلات مصوب سفر رئیسجمهور هستند اشاره کرد و گفت: سازوکار مناسبی برای پیگیری این تسهیلات از سوی دبیرخانه طراحی شده، اما روند آن کند است.لازم است ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی که دبیرخانه پیگیری این مصوبات است، باید پروندهها را بدون نقص تا پایان هفته به بانکها ارسال کند.
مجوزهای بی نام در سامانه جامع درج شود
حبیبی تأکید است: مجوزهای بینام برای دستگاههای متولی باید هرچه سریعتر تلاش شود و دارهکل اقتصاد و امور دارایی نیز باید فرآیند آن را مدیریت کند تا در سامانه جامع درج شود تا سرمایهگذاران از هر نقطه دنیا بتوانند این پروژهها را انتخاب کرده و سرمایهگذاری کنند.