به گزارش مدیر مسئول چکاوک نیوز؛ یزدان فلاحی معاونت توسعه حل اختلاف شوراهای استان کرمانشاه، در این نشست، اظهار داشت: برای محله محور کردن پرونده ها از مساجد به عنوان مکانی برای ساماندهی صلح یاری توسط خود همین افراد محله استفاده شود و اطلاعات لازم در اختیار مردم قرار گیرد.
فلاحی در ادامه، افزود: سعی ما این است، بیشتربرای ارتقاء سطح فرهنگ و ارتقاءتعداد نفرات و هیات ها و همچنین برنامه ای برای توسعه موسسات داوری و میانجیگری بین طرفهای دعوی قرار گیریم .
سمت و سوی ما به سمت صلح و سازش است:
وی افزود: در قانون و دوره جدید تدوین شده سمت و سوی ما بیشتر به سمت صلح و سازش است و قضا زدایی و جلوگیری از کاهش جمعیت پرونده ها کیفری به زندان خواهد شد .
پرونده ها بعد از نتیجه گیری دادیاری می شوند:
یزدان فلاحی با اشاره به اینکه موسسات میانجیگری در واقع راجب پرونده های کیفری بین افراد ورود پیدا خواهد کرد، افزود: ما با تشکیل موسسات ،پرونده های میانجیگری را به این قسمت اجراء خواهیم داد و پرونده ها تحت یک شرایطی خاص مورد بررسی قرار خواهند گرفت و بعد از نتیجه گیری دادیاری خواهند شد.
دریافت مجوز برای موسسات داوری الزامی است:
معاون شورای حل اختلاف استان کرمانشاه در ادامه گفت: پرونده های حقوقی محکوم بین افراد در موسسات داوری و میانجیگری به نوعی برنامه ریزی شده هدف را دنبال می کنند، که پرونده های کیفری در موسسات میانجیگری و پرونده های حقوقی در موسسات داوری ارجاع داده می شود، ما و به دنبال ساماندهی این هستیم که موسسات داوری که مجوز ندارند حتما باید از شورای حل اختلاف مجوز دریافت کنند.
گفتنی است:در پایان جلسه آماری از ۱۰ ماه سال جاری کل شعب استان کرمانشاه و شهرستان ها به سمع و نظر خبرنگاران رسید، همچنین کیوان دارابخانی «رئیس بسیج رسانه ناحیه کرمانشاه، عنوان کرد: هدف از این جلسه مطالبه گری و محور آن با عنوان «راهیان پیشرفت» می باشد .