به گزارش خبرنگار چکاوک نیوز، از کرمانشاه: دکتر تورج زینی وند، در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: چهار رویداد مهم، «راهیان نور، انتخابات مجلس شورای اسلامی، جشنواره قرآن و عترت و گرامیداشت دهه مبارک فجر» در دستور کار دانشگاه رازی کرمانشاه قرار گرفته است.
زینی وند، افزود: سی و هشتمین جشنواره عترت و قرآن به عنوان قدیمی ترین و ریشه دار ترین جشنوارههایی است که توسط وزارت علوم برگزار میشود، این جشنواره در دومرحله داخلی در دانشگاهها و سپس ملی و کشوری بین دانشگاههای کشور برگزار میشود.
این مسئول در ادامه گفت: جشنواره قرآن و عترت در مرحله داخلی بین دانشگاههای زیرمجموعه وزارت علوم برگزار خواهدشد و پس از معرفی برگزیدگان به مرحله کشوری راه می یابند.
جشنواره قرآن و عترت ۲۴و ۲۵ بهمن ماه برگزار می شود:
معاون فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه، مرحله ثبت نام اولیه و داخلی دانشجویان برای شرکت در این رویداد را از ۲۰ آذرماه عنوان کرد و افزود: این ثبت نامها تا بهمن ماه ادامه دارد و در نهایت این مسابقه در ۲۴ و ۲۵ بهمن در سالن شهید علی محمدی دانشکده علوم پایه دانشگاه رازی برگزار شود.
جشنواره قرآن و عترت در ۹ بخش و ۴۰ رشته برگزار می شود:
زینی وند در ادامه گفت: تاکنون ۵۰ نفر در مسابقات داخلی جشنواره ثبت نام کردهاند، این فراخوان از پنج روز گذشته آغاز شده و قرار است در ۹ بخش و ۴۰ رشته برگزار شود، شرکت کنندگانی که در بخش داخلی موفق به کسب نمره کافی شوند به مسابقات کشوری که در اسفندماه در کردستان برگزار می شود معرفی خواهند شد.
دانشجویان موفق عضو بنیاد نخبگان خواهند شد:
به گفته معاون فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه، سال گذشته پنج نفر از دانشجویان دانشگاه رازی موفق به کسب رتبه شدند، این افراد به مرحله مرحله سراسری راه یافتند که در نهایت یک نفر در مرحله ملی موفق به کسب مقام شد و امسال نیز دانشجویانی که موفق به کسب مقام شوند عضو بنیاد نخبگان خواهد شد.
معاون فرهنگی دانشگاه رازی کرمانشاه، یکی از کارهای ماندگاری در حوزه قرآن و عترت را، راهاندازی مدرسه قرآن و عترت عنوان کرد و افزود: با فعالیت پنج ساله در دانشگاه رازی به صورت تشکیلاتی برنامهریزیهایی برای مدیریت فعالیتهای قرآنی در این دانشگاه انجام گرفته است.
هدف از برگزاری جشنواره قرآن و عترت آشنایی دانشجویان با مسائل و سیره اهل بیت(ع)، است:
این مسئول ساماندهی و مدیریت فعالیتهای دانشگاههای استان را ذیل مدرسه قرآن و عترت دانست و افزود: هدف از برگزاری جشنواره قرآن و عترت آشنایی دانشجویان با این مسائل و سیره اهل بیت (ع) و نیز انس با قرآن است، چرا که با هدایت آنها به سمت قرآن و عترت چالشهای موجود در جامعه برطرف و آسیبهای اجتماعی کمتری ایجاد میشود.
زینی وند به فعالیت مدرسه قرآن و عترت در دانشگاه رازی کرمانشاه اشاره کرد و افزود: امتیازاتی برای اعضای این مدرسه در نظر گرفته شده است، راهاندازی انجمن حافظان، انجمن قاریان ایجاد، بانک اطلاعاتی، صدور کارتهایی شناسایی برای آنها به منظور ارائه کمکهای رفاهی، فرهنگی، خوابگاه و اسکان رایگان، تغذیه رایگان و… از جمله فعالیتهای این مدرسه می باشد.
معاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه رازی کرمانشاه، در بخش دیگری از سخنانش گفت: امسال برای اولین بار در جشنواره قرآنی کارکنان دانشگاه و فرزندانشان شرکت دارند، هدف اصلی ما این است جامعه دانشگاهی با مباحث دینی بیشتر آشنا شود.
زینی وند از ثبت نام دانشجویان در قالب راهیان نور خبر داد و افزود: هدف از برگزاری این مراسمات آشنایی بیشتر دانشجویان با رشادتهای رزمندگان است، دیدن این یادمانها برای جوانان بسیار تأثیرگذار است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی کرمانشاه، خاطر نشان کرد: نظریه پرداز در استان زیاد داریم، انتظار می رود، خبرنگاران بیایند و با آنها گفتگو کرده و برای عموم انتشار دهند.
این مسئول در خاتمه سخنانش، با اشاره به اینکه برای زیارت یادمان بازی دراز بالغ بر ۳۰۰ نفر از دانشگاه رازی راهی یادمانها در غرب و جنوب شده بود، از حمایت دانشگاه رازی در اربعین امسال سخن گفت و افزود: در اربعین سال جاری کلیه خوابگاه ها برای استقبال و اسکان دانشجویان کشور آماده شده بود.
برگزاری سالگرد سردار دلها:
زینی وند از برگزاری مراسم سالگرد شهید سلیمانی در دانشگاه رازی کرمانشاه خبر داد، که در ۱۳ دی ماه با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار میشود.
وی افزود: سال گذشته مهمانانی از عراق، سوریه و لبنان داشتیم که دستاوردهای خوبی برای دانشگاه بود.
وی در خاتمه سخنانش از برگزاری برنامههای دهه مبارک فجر در دانشگاه رازی خبرداد و افزود: دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی بسیار گسترده است.
در ادامه معصومه عزیزی،کارشناس قرآنی دانشگاه رازی کرمانشاه، با اشاره به اینکه تأسیس مدرسه قرآن و عترت، به زمان شیوع ویروس منحوس کرونا برخورد، در پاسخ به خبرنگاران، گفت: برای شرکت در جشنواره قرآن و عترت، تا امروز ۵۱ نفر ثبت نام کرده اند، ۳۸ دوره نیز در سال گذشته برگزاری جشنواره داشته ایم، تیز جشنواره پخش شده و ارسال پیامک به کلیه دانشجویان داشته ایم.
عزیزی از صادر شدن گواهی به کلیه کسانی که در جلسات قرآن و عترت حضور داشتند خبر داد و افزود: ۳۸ جلسه برای شرکت کنندگان هر جلسه یک ساعت و نیم کلاس داشته ایم.
لازم به ذکر است: در این جلسه به سوالات خبرنگاران پاسخ های لازم داده شد.