به گزارش پایگاه خبری چکاوک نیوز؛ دکتر قباد محمدی « رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه» این نشست خبری سخنان خود را با تبریک هفته سلامت، و شعار امسال این هفته را که از نهم لغایت پانزدهم اردیبهشت ماه همراه با برنامه های خاصی همزمان با سراسر کشور برگزار می شود « سلامت برای همه با اجرای پزشک خانواده» عنوان کرد و افزود: سال ۱۴۰۲ سالی بینظیر در توسعه خدمات سلامت است.
دکتر محمدی ادامه داد: امسال اورژانس بیمارستان طالقانی، اورژانس بیمارستان اسلامآبادغرب، بیمارستان ۳۲ تختخوابی ثلاثباباجانی و بیمارستان ۳۲ تختخوابی روانسر به بهرهبرداری میرسد، همچنین افتتاح و بهره برداری از بیمارستان سرطان کرمانشاه را تا پایان تابستان سالجاری خواهیم داشت.
وی در ادامه گفت: بیمارستان سرطان کرمانشاه، یکی از مجهزترین بیمارستانهای سرطان در غرب کشور است که از سال ۱۳۹۵ عملیات اجرایی آن آغاز شده و در حال حاضر با پیشرفت فیزیکی ۹۰٪ در حال ساخت می باشد و پس از تجهیز تا پایان تابستان امسال به بهرهبرداری میرسد.
۷۰ تخت بیمارستانی به بیمارستان طالقانی کرمانشاه افزوده می شود:
ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به پروژههای عمرانی حوزه سلامت در استان، از تجهیز بزرگترین بیمارستان ICU در غرب کشور خبر داد و افزود: بر اساس پیش بینی انجام شده ۷۰ تخت بیمارستانی به بیمارستان طالقانی کرمانشاه افزوده خواهد شد، همچنین اورژانس۷۴ تختخوابی بیمارستان طالقانی نیز تا پایان سال جاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
بخش دندانپزشکی بیماران اوتیسم راه اندازی شده:
این مسئول، با اشاره به اینکه کودکان اوتیسمی تا سال گذشته برای انجام کارهای دندانپزشکی به مرکز کشور مراجعه میکردند، گفت: از یکماه قبل بخش دندانپزشکی کودکان اوتیسم در بیمارستان محمد کرمانشاهی افتتاح شده و اولین پیوند مغز استخوان اطفال نیز هفته گذشته در کرمانشاه با موفقیت انجام شده است.
محمدی در ادامه سخنانش از تجهیز بیمارستان پیوند قلب در کرمانشاه خبر داد و افزود: اولین پیوند قلب در استان سه ماه آینده انجام خواهد شد، همچنین نصب دستگاه تعیین جنسیت در مرکز باروری و ناباروری کرمانشاه را خواهیم داشت و مرکز پتاسکن نیز سه ماه دیگر به بهرهبرداری میرسد.
محمدی در خصوص پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تکمیل عملیات عمرانی مرکز پت اسکن با نصب دستگاه ظرف سه ماه آینده این مرکز نیز به بهرهبرداری میرسد، و طرح پزشک خانواده نیز تا پایان سال جاری در کلیه شهرستانهای استان اجرایی می شود.
هر ۳۰۰۰نفر یک پزشک خانواده و هر ۱۵۰۰ نفریک مراقب سلامت خواهند داشت:
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص اجرای طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده گفت: اجرای این طرح از اول اردیبهشتماه در شهرستان کنگاور به عنوان اولین شهر استان انجام گرفته و در این خصوص به دنبال جذب پزشک و پرستار هستیم که تا پایان سال کلیه شهرستانهای استان به این طرح بپیوند، به گونهای که هر ۳۰۰۰ نفر جمعیت یک پزشک خانواده و هر ۱۵۰۰ نفر یک مراقب سلامت خواهند داشت.
محمدی در ادامه افزود: در طرح روستای در دست اقدام، امسال چهار روستای سالم را خواهیم داشت و در مراسم سالروز عملیات غرور آفرین بازی دراز همچون سنوات گذشته پای کار هستیم.
ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایان سخنانش تأکید کرد: در استان ۹۵٪ نسخه ها الکترونیکی شده و کمکهای مالی به بیماران صعب العلاج تقریباً رایگان شده است۰