به گزارش پایگاه خبری چکاوک نیوز؛ دکتر محمدطیب صحرایی در این نشست سه ساعته، اظهار داشت: در استان کرمانشاه مسائل و مشکلات داریم، اما ظرفیتها و فرصتهای بسیاری نیز در استان فراهم است و در دانشگاههای ما این ظرفیت وجود دارد که برای حل بسیاری از مشکلات استان ورود کنیم، به عنوان مثال حاضریم صفر تا صد یکی از مرزهای استان را در اختیار دانشگاهیان قرار دهیم تا با استفاده از ظرفیت و وجاهت علمی در آن تحولاتی را ایجاد و ثروت خلق کنند. البته این پیشنهاد سابقا به دانشگاهیان داده شده و هنوز جوابی نگرفتهام.
صحرایی معتقد بود دانشگاه ها باید تاثیرگذار باشند، اما برخی از دانشگاه های ما تنها به پذیرش دانشجو و صدور مدرک برای آنها اکتفا کرده اند و اگر هم آنها را از کرمانشاه خارج کنیم و به نقطه و یا استانی دیگر ببریم، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد و تغییری در صنعت، رفاه و کشاورزی و… مردم رخ نمیدهد.
برای کمک به رفع مشکل معتادین پای کار بیاییم:
مدیر ارشد استان در پاسخ به مباحثی که یکی از دانشجویان مطرح کرد، گفت: در استان کرمانشاه حدود سه هزار معتاد متجاهر داریم که از یک هفته قبل از تعطیلات تاکنون حدود ۱۶۰۰ نفر از آنها را جمع آوری کرده ایم. این معتادین بخشی از جامعه ما هستند که گرفتار این معضل شده اند، بنابراین معتقدم که گروه های جامعه شناسی و روانشناسی دانشگاه ها باید برای کمک به این جامعه پای کار بیایند.
صحرایی با اشاره به اینکه سالهای زیادی را در دانشگاه گذرانده، افزود: ارزش کار دانشگاهی را میدانم و مشتاقم دانشگاه های استان در سازندگی نقش فعالی داشته باشند.
استاندار کرمانشاه، با اشاره به دغدغهها و مطالباتی که دانشجویان در این نشست مطرح کردند، گفت: دانشجویان صادقانه، صریح و شفاف در این نشست صمیمی دغدغه های خود را در فضایی پر شور و نشاط بیان کردند و در مجموعه دیدگاه ها و پیشنهادات بسیار خوبی توسط دانشجویان در این جلسه عنوان شد، من معتقدم این قشر می توانند به عنوان بدنه فرهیخته جامعه، در بسیاری از کارها کمک کننده باشند.
صحرایی با تاکید بر تداوم برگزاری چنین نشست هایی، گفت: باید در فضایی مبتنی بر انصاف، گفت و گوی متعادل و حفظ احترام، بین جامعه دانشگاهی و مسئولین چنین نشست هایی برگزار شود و نشست های بعدی باید پیشنهاد محورباشد، برخی از دانشجویانی که در این نشست گلایه های خود را مطرح کردند، خواستار کمک استان به دانشگاه ها شدند، این درحالی است که دانشگاه محل خلق ثروت است.