به گزارش چکاوک نیوز؛ دکتر محمدنبی احمدی « رییس دانشگاه رازی کرمانشاه» در این مراسم سخنان خود را با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و خیر مقدم به مدعوین مراسم آغاز کرد و بااشاره به تلاش های دشمنان برای تخریب فرهنگ و اعتقادات ایرانیان، اظهار داشت: دشمنان بودجه زیادی صرف می کنند تا فرهنگ و اعتقادات مردم ایران را تخریب کنند، ما نیز باید در مقابل تلاش دشمنان روی تقویت این مسائل بصورت ویژه کار کنیم.
دکتر احمدی افزود: آنگونه که باید مقام علم و عمل را تکریم و تعظیم نکرده ایم، در این حوزه متحمل آسیب هایی نیز شده ایم و هزینه هایی هم برای آن پرداختهایم، و اگر امروز می بینیم که برخی از دانشجویان ما به جای اینکه در مسیر علم و پاسداشت علم قدم بردارند، به سمت مسیرهای غیرعلمی و فرهنگی می روند برای این است که در پاسداشت علم و عالم کوتاهی کردهایم.
پاسداشت علم و عالم به مانند پاسداشت خداوند است:
ریاست دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به احادیث افزود: در روایات دینی آمده است که پاسداشت علم و عالم به مانند پاسداشت خداوند است، چراکه عالمین متخلق به اخلاق الهی و وارثان انبیاء هستند که باید آنها را تکریم کرد. و اگر ما بتوانیم در این زمینه بصورت جدی کار کنیم، درس ویژه ای به دانشجویان داده ایم تا در مسیر علم و تقوا و فضل قدم بردارند، از این رو دانشگاه رازی کرمانشاه بر خود واجب می داند که هرساله مراسم پاسداشت یکی از بزرگان و دانشمندان خود به نحو احسن را برگزار کند.
دکتر احمدی با اشاره به نام دانشمندان مزین به خیابان های شهر اصفهان، تأکید کرد: از شهرداری کرمانشاه درخواست داریم تا نام تعدادی از خیابان ها را به نام دانشمندان عزیز افتخار شهرمان نامگذاری کند، و نام یکی از خیابان های زیبای شهر به نام پروفسور شمسی پور مزین شود.
در ادامه مراسم، دکتر فهمیه جلالی « دبیر علمی همایش بزرگداشت مقام پروفسور شمسی پور، با اشاره به خصوصیات و ویژگی های اخلاقی و علمی این دانشمند شهرمان، افزود: دکتر شمسی پور تاکنون ۱۵۰ دانشجوی دکترای شیمی تجزیه را تربیت کرده و با ۹۴۰ مقاله علمی در مجلات معتبر جهانی در صدر دانشمندان علوم پایه کشور قراردارد.
لازم به ذکر است: پروفسور مجتبی شمسی پور متولد سال ۱۳۲۸ درکرمانشاه می باشد و تحصیلات خود را تا پایان مقطع دیپلم در این شهر به پایان رسانده، این دانشمند ارزشمند شهرمان در سال ۱۳۵۲ موفق به اخذ مدرک لیساس شیمی از دانشگاه صنعتی شریف شد و بدنبال آن با انتخاب گرایش شیمی تجزیه در مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه پذیرش شد و سال ۱۳۵۴ تحصیلات خود را در این مقطع نیز به پایان رساند، سپس عازم آمریکا شد و توانست در سال ۱۳۵۸ مدرک دکترای شیمی تجزیه را از د انشگاه ایالتی میشیگان اخذ کند. او در سال ۱۳۷۱ رتبه استادی پروفسوری را به خود اختصاص داد، برنده جایزه کتاب سال ۱۳۶۸ ایران، برنده جایزه جشنواره خوارزمی در سال ۱۳۷۰ در علوم محض، شیمیست برگزیده انجمن شیمی ایران در سال ۱۳۷۴، برنده جایزه کامستک«سازمان کشورهای اسلامی» از دیگر افتخارات این دانشمند است و در سال ۱۳۶۷، محقق برگزیده و خاص وزارت علوم در سال ۱۳۷۹، برنده جایزه شیمی همایش چهرههای ماندگار در سال ۱۳۸۱ و دریافت نشان لیاقت در پژوهش از رئیس جمهور در سال ۱۳۸۱ بخشی از موفقیتهای علمی پروفسور شمسی پور می باشد.
این همایش برای جوانان می تواند روشنگر راه باشد، پروفسور شمسی پور عمر گرانبهای خود را به خواندن و آموزش علم گذراند،پروفسور شمسی پور هم اکنون رئیس انجمن شیمی ایران، استاد و عضو گروه علمی شیمی دانشگاه رازی کرمانشاه می باشد.
دانشمندان عامل دست یافتن ما به علم هستند:
علی شعبانی«سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه»، در این مراسم، اظهار داشت: یکی از مولفههای اصلی قدرت، علم است، امروز که در حال شکل گیری یک نظم جدید در جهان هستیم باید جای خود را در این نظم نوین جهانی پیدا کنیم.
شعبانی افزود: کشور ایران باید در تغییر تمدنی که می خواهد اتفاق بیافتد نقش داشته باشد، برای تحقق این موضوع باید قدرت داشته باشیم و یکی از مولفه های اصلی رسیدن به این قدرت، علم است، که می تواند ما را نسبت به دیگران برتری بدهد، براین اساس است که آخرین ترورها و عملیات هایی که علیه کشور ما انجام میشود، روی دانشمندان است، چرا که عامل دست یافتن ما بر علم هستند.
معاون سیاسی استانداری کرمانشاه، در ادامه گفت: ایران با علم قوی می شود، کشور ما امروز به واسطه حوزههای علمی خود توانسته گام های بلندی بردارد و بخشی از برتری نظامی ما هم محصول علم و دانش است.
این مسئول در خاتمه سخنانش، گفت: ما در در برابر دانشمندان بزرگ کشور و شهرمان همچون پرفسور شمسی پور سر تعظیم فرود میآوریم، چراکه ایران را قوی کرده اند و شبکه ای را بوجود آورده اند که ایران را همچنان قوی نگه میدارد.
لازم به ذکر است: در پایان مراسم، از خدمات پروفسور شمسی پور، که شاگردانش که از اساتید برجسته کشور هستند و از استانهای دیگر به دیدار ایشان آمدند، قدر دانی شد.