پایگاه خبری #چکاوک_نیوز؛ محمدی افزود: متأسفانه در اعلام خبر صدور مجوز داروخانه هلال احمر شتابزده عمل شد، و تاکنون مجوزی برای داروخانه هلال احمر در کرمانشاه صادر نشده است.
در سال گذشته ۱۷۸۴ نفر امداد رسانی شدند:
محمدی در ادامه از افزایش ۲۳ درصدی عملیاتهای هلالاحمر در سال گذشته خبرداد و گفت: در این سال ۹۱۲ حادثه توسط نیروهای هلال احمر رسیدگی شد که بیشترین حوادث رخ داده شامل حوادث جادهای، کوهستان و برف و کولاک بود و ۱۷۸۴ نفر امدادرسانی شدند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه افزود: در سال ۱۴۰۱بیش از ۸۷ هزار و ۵۰۰ نفر از خدمات هلالاحمر در بخشهای مختلف بهرهمند شدند و در این رابطه میانگین زمان رسیدن به صحنه حوادث ۱۳ دقیقه و ۱۴ ثانیه بود که با تلاش نیروهای امدادی این زمان به ۱۲ دقیقه و ۲۳ ثانیه رسیده و تلاش میشود این زمان به ۱۰ دقیقه کاهش یابد.
در ایام نوروز امسال ۶۶ عملیات انجام شده:
وی تأکید کرد: هلالاحمر استان کرمانشاه در ایام نوروز امسال ۶۶ عملیات انجام داد که ۴۱ مورد حوادث جادهای بود و ۲۴۹ نفر از خدمات هلالاحمر بهرهمند شدند.
محمدی از افتتاح پایگاههای جادهای جوانرود و پاوه در آینده نزدیک خبرداد و گفت: به زودی نخستین پایگاه خیرساز استان با اعتبار هشت میلیارد تومان در هرسین و پایگاه جادهای صحنه کلنگزنی میشوند.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه در ادامه گفت: در تلاش برای راهاندازی پایگاه مرزی هلالاحمر در مرز خسروی با اعتبار سه میلیارد تومان هستیم، و اولویت ما ساخت پایگاه مرزی هلال احمر است و امید است به اربعین امسال برسد و همچنین افزایش پایگاهها در مسیر و وسایل سرمایشی و رفاه زوار در دستور کار قرار دارد.
محمدی در خصوص حوزه داوطلبان هلال احمر نیز گفت: بیش از ۷۵۰۰ نفر اعضای داوطلب هلال احمر داریم که در فعالیتهای بشردوستانه حضور فعال دارند و در این راستا ۲۵۰ کانون هلال احمر در استان در قالب کانونهای آزاد، دانشجویی، دانش آموزی، غنچههای هلال، طلاب و غیره با عضویت ۲۰ هزار نفر فعال است.
وی با بیان اینکه ۳۳۴ خانه هلال در استان وجود دارد که کافی نیست و باید امسال گسترش یابند گفت: تلاش میشود در تمامی روستاها خانههای هلال ایجاد شود و نیروهای آموزش دیده در آنها مستقر شود که با سازماندهی این نیروها به عنوان اولین نیروهای امدادرسان در حوادث مورد استفاده قرار گیرند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان کرمانشاه با اشاره به اینکه با کمک خیران در سال گذشته ۶۱۶۹ سبد معیشتی به ارزش سه میلیارد و ۲۸۴ میلیون تومان بین نیازمندان توزیع شد افزود: همچنین در این مدت هشت میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان کمک نقدی به بیماران صعبالعلاج پرداخت شد که حدود ۶۰۸۸ نفر بهرهمند شدند و سه میلیارد تومان نیز وام چهار درصد به ۹۰ نفر پرداخت شد که البته بعد از آن به بیمه سلامت واگذار شد.
محمدی گفت: ۱۴ بانک امانات در شعب شهرستانی وجود دارد که وسایل و امکانات خیران در این بانکها جمعآوری شده و به صورت امانی در اختیار نیازمندان قرار میگیرد و ۱۱۱۴ نفر از این بانک بهرهمند شدند.
وی با بیان اینکه در زمینه اهدای خون در سال گذشته ۴۳۷۰ واحد خونی توسط داوطلبان اهدا شد افزود: در زمینه کاروانهای سلامت ۳۹ کاروان به مناطق محروم و دورافتاده اعزام شدند که ۴۵۹۷ نفر از خدمات آنها بهرهمند شدند.
محمدی با اشاره به اینکه۱۳۰ مربی فعال در استان وجود دارد بیان کرد: ۱۰۷۲ دوره آموزشی برگزار شد و ۴۸ هزار و ۷۵۰ نفر آموزش همگانی را دریافت کردند و همچنین ۸۴ دوره تخصصی برای علاقهمندان برگزار شد و ۲۱۰۰ نفر از این آموزشها استفاده کردند.
وی گفت: هنوز خطرات مین و مواد منفجر نشده در استان وجود دارد و یکی از وظایف ما ارائه آموزش به مرزنشینان است و با همکاری دفتر صلیب سرخ جهانی ۳۸۰ دوره در سال گذشته برگزار شد و ۵۷۳۲ نفر از مرزنشینان در این دورهها شرکت کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه افزود: ۹۹۰ نفر از حجاج توسط ۶ نفر از پزشکان ما مورد معاینه قرار گرفتند و تعدادی نیز برای معاینات تخصصی تر ارجاع داده شدند