همایش چهار روزه منطقه ای نویسندگان نوقلم در کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
بر اساس این گزارش: این همایش برای اولین بار در کرمانشاه، با حضور جمعی از نویسندگان حوزه ایثار و. شهادت از استانهای کرمانشاه، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، ایلام، زنجان و کردستان به میزبانی کرمانشاه به مدت چهار روز در حال برگزاری می باشد.
شهیدی در ادامه اظهار کرد: امیدواریم برگزاری این همایش گامی در جهت اعتلای ارزشهای اسلامی و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه باشد.
این مسئول در ادامه، گفت: این همایش به میزبانی کرمانشاه با حضور حدود ۴۰ نفر از نونویسندگان حوزه ایثار و شهادت از استانهای غربی کشور برگزار می شود، که طی این مدت شرکت کنندگان در این همایش در کارگاه های آموزشی مصاحبه، تکنیکهای فن بیان، خاطره نویسی و… شرکت خواهند کرد.
در استان نویسندگان توانمندی در حوزه ایثار و شهادت داریم؛
مدیر کل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان کرمانشاه، تأکید کرد: در کشور نویسندگان توانمندی در حوزه ایثار و شهادت داریم، با این وجود نیاز به پرورش نویسندگان توانا در زمینه ایثار و شهادت احساس میشود، همچنین گنجینههای بینظیری از آثار شهدا در استان داریم که کار هنری روی آنها انجام نشده است، لازم است با زبان هنر جانفشانی شهدا و از خودگذشتگی ایثارگران را به نسل جوان انتقال دهیم.
شهیدی در ادامه گفت: در راستای انتقال آرمانهای شهدا به نسل جدید، بیشترین کار را در مدارس و دانشگاهها با همکاری مدرسان میتوان انجام داد.
بنیاد شهید نویسندگان را حمایت می کند:
این مسئول به حمایت مجموعه بنیاد شهید از نویسندگان جوان برای تولید آثار فاخر در حوزه ایثار و شهادت اشاره کرد و افزود بنیاد شهید از هیچ حمایتی برای توانمندسازی نویسندگان کوتاهی نخواهد کرد و همه امکانات خود را در اختیار نویسندگان جوان قرار می دهد.
استان کرمانشاه بیشترین شهدا و جانبازان زن را تقدیم انقلاب کرده است:
شهیدی با اشاره به نقش تاثیرگذار استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس، گفت: این استان در دوران دفاع مقدس ۹۸۰۰ شهید، ۲۳ هزار جانباز و ۱۸۰۰ آزاده تقدیم اسلام و انقلاب کرده و نقش برجستهای در دفاع از خاک وطن در دوران دفاع مقدس داشته است، همچنین نقش مهم زنان کرمانشاهی در دوران دفاع مقدس در حراست از خاک ایران اسلامی، ۱۰۱۴ زن شهیده و ۱۸۰۰ بانوی جانباز می باشد و استان ما دومین استانی است که بیشترین شهدا و جانبازان زن را تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.
معاون آموزشی دانشگاه رازی کرمانشاه:
استان کرمانشاه ظرفیت های فراوانی در حوزه ایثار و شهادت دارد
در ادامه مراسم، دکترسجاد دادفر «معاون آموزشی دانشگاه رازی کرمانشاه»، با بیان اینکه برای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت باید پیام شهدا را به نسل جوان و آیندگان برسانیم، اظهارداشت: بهترین راهی که می تواند جوانان و آیندگان را در جریان رشادتهای شهدا و رزمندگان قرار بدهد، استفاده از زبان هنر است.
دادفر در ادامه گفت: امروز به دلیل هجمههای سنگین نظام سلطه برای ضربه زدن به اسلام و انقلاب ذهن دانش آموزان و دانشجویان به سمت و سویی برده شده که نیاز به احیای فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه احساس می شود، با زبان هنر می توان جامعه و آیندگان را در جریان جانفشانی شهدا و از خودگذشتگی ایثارگران قرار داد تا نسل جوان بدانند که شهدا در دوران دفاع مقدس برای حراست از خاک ایران اسلامی جانشان را در طبق اخلاص گذاشتند.
دادفر کرمانشاه را نماد مقاومت و مظهر ایثار و شهادت در کشور معرفی کرد و افزود: جنگ تحمیلی در این استان شروع و در همین استان خاتمه یافت، از این رو استان کرمانشاه ظرفیتهای فراوانی در حوزه ایثار و شهادت دارد و تنها راه برای به فعالیت درآوردن ظرفیتهای آن استفاده از زبان هنر است.
دادفر در خاتمه سخنانش، گفت: همه ما مسئله محور بحث ایثار شهادت را حتما باید دنبال کنیم، امیدوارم همه مشمول نگاه شهدا باشیم.
لازم به ذکر است: در پایان مراسم امروز از، مهرداد رضایی فر« رییس کمیته تألیف بنیاد شهید کرمانشاه»، علی امرایی« معاونت تربیت بدنی آموزش و پرورش استان» و مادلین اردشیری« نویسنده محقق» تجلیل شد.