به گزارش خبرنگار چکاوک نیوز، از کرمانشاه: دکتر مسلم حدیدی« ریاست سازمان جهاد دانشگاهی استان»، در این مراسم، هدف از برگزاری این مراسمات را بردن دانشجویان به سمتی دانست که بعد از فارق التحصیلی کار آفرین شوند، عنوان کرد و افزود: هدف اصلی ما کار آفرینی در جامعه است.
بیشتر شغلهای سنتی کاربرد ندارد:
حدیدی با اشاره به برنامه های هوش مصنوعی، افزود؛ بیشتر شغلهای سنتی امروزه دیگر کاربردی ندارد، اگر ما بخواهیم در آینده کار آفرین باشیم بایستی به شغلهای صنعتی و نو روی بیاوریم.
این مسئول، با اشاره به اینکه از چند سال گذشته کاربردها را برای کارآفرینی شروع کرده ایم، و در این رابطه ۱۶ جلسه کلاس گذشته شده است، تأکید کرد: کار آفرینی در حوزه کسب و کار میگوید خود شما می توانید تصمیم گیرنده برای آینده خودتان باشید.
حدیدی نیشتمان را به معنی کردی (سرزمین) و دور همی عنوان کرد و افزود: ما این را به عنوان یک فرهنگ ملی در نظر گرفته ایم، که برنامه ریزی شده در اردیبهشت ماه سال جاری شاهد برگزاری رویداد ملی «نیشتمان»، در کل کشور باشیم.
ریاست جهاد دانشگاهی کرمانشاه شرکت کنندگان در رقابتهای امروز را شش تیم که یک تیم از فنی و حرفه ای، یک تیم از دانشگاه علوم پزشکی و چهار تیم از جهاد دانشگاهی کرمانشاه بودند عنوان کرد و افزود؛ برای هر تیم هفت دقیقه تایم در نظر گرفته شده تا در خصوص دستاوردهای خود توضیحات لازم را ارائه دهند.
تیم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اول شد:
بر اساس این گزارش: تیمهای شرکت کننده عبارت بودند از تخفیف شاپ، ریوزو، بیوتی اپ، همیار دانشجو از جهاددانشگاهی ، Galenاز دانشگاه علوم پزشکی و STAFFING AGENCYاز دانشگاه فنی حرفه ای بودند که در اختتامیه با رای داوران تیم GALEN ا ز دانشگاه علوم پزشکی اول و تیم STAFFING AGENCY دانشگاه فنی حرفه ای دوم و تیم ریوزو از جهاددانشگاهی سوم شناخته شده، معرفی و تقدیر شدند.
همچنین داوران دو داور مدعو از دانشگاه رازی دکتر مهدی امیری پور «مدیر کار آفرینی و ارتباط با صنعت»، دکتر مهدی طلایی «مدیر مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه رازی»، دکتر فاطمه شاهرضایی « رییس موسسه غیر انتفاعی جهاددانشگاهی» و مهندس علی اکبر والی «مدیر دفتر فنی و واحد انفور ماتیک سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، داوری این دوره را بعهده داشتند.