به گزارش خبری چکاوک نیوز، از کرمانشاه؛ استاندار با تاکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت مجموعه های پژوهشی استان گفت: دستاوردهای پژوهشی باید از محیط کوچک و آزمایشگاهی به میدان واقعی بیایند و از آنها برای رفع مشکلات و چالش های استان بهره گرفته شود.
محمد طیب صحرایی، در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان، با بیان اینکه یکی از زیباترین جلوه های توانمندی فرزندان استان نمایشگاه هایی است که دستاوردهای پژوهشی در آن به نمایش درآمده باشد، گفت: این نمایشگاه که امروز از آن بازدید کردیم حقیقتا جلوه خوبی از توانمندی پژوهشگران و مبتکران استان است.
وی افزود: آنچه در این میان مهم است این است که نگذاریم این فعالیت ها صرفا در حد نمایشگاه باقی بماند.
صحرایی گفت: در همین راستا با هماهنگی صورت گرفته با معاونین استانداری، قرار است در هفته های آینده طبق دسته بندی مشخص گروه های تخصصی که در این نمایشگاه حاضر هستند و سایر گروه هایی که نتوانستند در این نمایشگاه شرکت کنند، با سازمانهای اجرایی و اداری متناظر همگی شده و زمینه آشنایی و ارتباط میان آنها شکل گیرد.
وی افزود: تلاش ما این است که بتوانیم ارتباط میان مجموعه های پژوهشی را با فضای اجرایی استان شکل دهیم.
صحرایی با تاکید بر لزوم بهره مندی از توان مجموعه های پژوهشی در حوزه های مختف مسکن و شهرسازی، راهسازی، صنعت و … گفت: ارتباط میان این مجموعه ها با فضای اجرایی و اداری استان موجب می شود که توانمندی آنها از یک فضای کوچک و آزمایشی بیرون آمده و در میدان واقعی استان بتوانند این توانمندی ها را به منصه ظهور برسانند.
استاندار کرمانشاه گفت: قطعا استفاده از ظرفیت های پژوهشی می تواند هم در افزایش کیفیت و هم در کاهش قیمت در حوزه ها و فعالیت های مختلف استان اثرگذار باشد.
صحرایی بر لزوم گردش توانمندی در فضای بومی استان هم تاکید کرد و افزود: فعالان عرصه های مختلف در استان باید توانمندی های استان را بشناسند و این نمایشگاه فرصت خوبی برای معرفی این توانمندی ها در داخل استان است.
استاندار کرمانشاه، گفت: اینکه مبتکر ما تلاش می کند توانمندی خود را برای استان معرفی کند نشان دهنده این است که ایمان و توانمندی در او با هم جمع شده است و این نمایشگاه برای متولیان و مجریان یک اتمام حجت است که مجموعه های پژوهشی هر آنچه ظرفیت داشتند پای کار آورده اند و حال نوبت ما است که از این ظرفیت ها استفاده کنیم.
صحرایی در ادامه با اشاره به نزدیکی سالگرد درگذشت دکتر کاظمی آشتیانی، ازاین دانشمند برجسته ایرانی به عنوان یک الگوی تمام عیار برای جوانان یاد کرد و افزود:این وظیفه همه ماست که هم این الگوی برجسته را به درستی بشناسیم و هم به خوبی آن را به جامعه معرفی کنیم.
وی افزود: زنده یاد کاظمی آشتیانی یک الگوی موفق در عرصه پیوند علم، ایمان و اخلاق است که باید آن را به نسل جوان امروز معرفی کنیم.
نگذاریم یاد دکتر کاظمی آشتیانی در حد یک نام باقی بماند
صحرایی با تاکید بر لزوم گرامیداشت یاد زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی، گفت: این گرامیداشت نباید تنها در حد یک نام باقی بماند و باید بتوانیم در عمل گرامیداشت یاد او را داشته باشیم.
استاندار کرمانشاه گفت: گرامیداشت عملی یاد و راه و نام زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی آن است که از تمام ظرفیت های علمی پژوهشگران و مبتکرانی که عملا راه او را زنده نگه داشته اند بهره گرفته و نگذاریم این ظرفیت ها مغفول بماند.
وی افزود: ما باید راه زنده یاد دکتر کاظمی آشتیانی را ادامه داده و زنده نگه داریم و بهترین گرامیداشت این است که از پژوهشگران و مبتکران ایرانی حمایت کرده و از توان آنها برای پیشرفت کشور بهره بگیریم.
در این نمایشگاه که به همت پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان برگزار شده، بیش از ۳۰۰ محصول فناورانه و نوآورانه عرضه شده است.
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان کرمانشاه از چهارم تا هفتم دی ماه، هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ بعدازظهر در محل نمایشگاه های بین المللی کرمانشاه(پارک شاهد) میزبان علاقمندان خواهد بود.
امیر حسین آهی «مخترع موفق۱۳ ساله آموزش و پرورش کرمانشاه»، با به نمایش گذاشتن دستاوردهایش، گفت: سال هشتم درس می خوانم، ۱۳ سال دارم، با تشویق های پدر و مادرم کل فعالیتم ۹ سال است.
مقام اول در رشته های جابرابن حیان، خارزمی، اکسیر، زریست فناوری، سلول های بنیادین، نانوفناوری، میکروسکوپ، ویدئو پروژکتوری و پرتو لیزری، پهپاد، کیف همیار پزشک، شبیه ساز زلزله و باطرهای امدادی مقاماتی کسب کرده ام.
آهی در خاتمه گفت: هفتمین سال است که در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی شرکت می کنم.