به گزارش پایگاه خبری چکاوک نیوز؛ شفیعی افزود: از تاریخ چهارم لغایت چهاردهم دی ماه متقاضیان این رشته ها می توانند در رشتههای کارشناسی ناپیوسته و از تاریخ «هفتم لغایت ۱۷ دیماه» در رشتههای کاردانی با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به تکمیل فرم ثبتنام اقدام کنند.
این مسئول تاکید کرد: دانشگاه جامع علمیکاربردی استان برای ترم بهمن ماه ظرفیت پذیرش ۵۷۵۶ دانشجوی جدید، ۴۰ درصد در مقطع کاردانی و ۶۰ درصد در مقطع کارشناسی را دارد.
شفیعی در پاسخ به خبرنگار چکاوک نیوز، در خصوص پرداخت تسهیلات به دانشجویان، گفت: تسهیلات این دوره یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی برای هر ترم می باشد که دانشجویان این دانشگاه در مقطع کاردانی چهار مرحله و در مقطع کارشناسی هشت مرحله میتوانند از این تسهیلات بهره مند شوند.
وی مبلغ شهریه ثابت این دانشگاه را حدود دو میلیون ۳۰۰ هزار تومان تا دومیلیون ۷۰۰ هزار تومان طی هر ترم عنوان کرد و بیان داشت: میزان شهریه متغیر تغییراتی دارد.
به گفته شفیعی هماکنون بیش از ۲۵۰۰ نفر دانشجو در دانشگاه علمیکاربردی استان مشغول به تحصیلهستند و حدود ۶۰ هزار دانشآموخته نیز طیچند سال اخیر از این دانشگاه فارغالتحصیل شدهاند که وضعیت اشتغال آنها نیز در حد قابل قبولی است.
خانه خلاق تا پایان اسفند ماه راه اندازی می شود:
شفیعی در ادامه سخنانش با اشاره به مصوبه سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه مبنی بر ایجاد «خانهخلاق» در دانشگاه جامع علمیکاربردی گفت: مقدمات ایجاد این خانه با هدف جذب شرکتهای دانشبنیان فرهنگی فراهم شده و با تخصیص بودجه تا پایان اسفندماه راهاندازیخواهد شد.
رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی کرمانشاه تضمین اشتغال برای دانشجویان را بعد از فارغالتحصیل شدن یکی از مهمترین دغدغههای این دانشگاه دانست و افزود: در این زمینه با دو شرکت صنعتی از جمله جهان فولاد در استان کرمانشاه به توافقاتی رسیده ایم و طرح توجیهی از سوی آنها به دانشگاه ارائه شده است، که دانشجویان پس از اخذ مدرک در این شرکتها مشغول به کار شوند.
شفیعی با اشاره به غرفه های این دانشگاه در نمایشگاه پژوهش،فناوری و فنبازار که از سوم تا پنجم دی ماه در پارک شاهد کرمانشاه برپاست، گفت: در این نمایشگاه دستاوردهای دانشآموختگان پنج دانشگاه جامع علمیکاربردی کرمانشاه از ساعت ۹ صبح لغایت ۱۷ عصر برای بازدید علاقه مندان برپاست.
شفیعی در خاتمه سخنانش از فروش و صادرات دستاوردهای دانشگاه که بصورت طراحی های پوشاک، صنایع دستی محصولات چرمی و دیگر سوغات مخصوص زائران اربعین حسینی(ع) می باشد سخن گفتن و تاکید کرد، می توانیم این محصولات را در مرز نیز به زائران بفروشیم که درآمد زایی خوبی می تواند داشته باشد.